DISCIPLINE: 
Planning and Urban Design
Landscape Architecture

CLIENT:
Suzhou Industrial Park

PARTNERS: 
Gensler
 
LOCATION:
Suzhou, Jiangsu

TEAM: 
Eva Garcia Pascual, Zhou Min, Xia Chaowen, Xiao Xiujuan, Chen Yuenan, Lichen

SIP High SPEED TRAIN FRONT CBD

We find an exclusive location facing the high speed train station and being on top of the underground HUB. The mix use complex will become the gateway of the district creating an urban corridor at over 1000m in length and 50-80 meters in width that would link the surrounding areas. Materialized with a strong design language, paths, urban carpet patterns and entry and pocket plazas are the main elements that link the different flows and welcome people to the area.
This main public promenade follows a central path surrounded by landscape areas that links the plots thought a bridge and entry plazas in both ends. Between the central path promenade and the buildings different gathering spaces, interactive landscapes and outdoors resting areas are placed in different pocket parks that become the interaction space with each of the buildings, specialized by function and character.